CYBERSÄKERHET & JURIDIK
Säker och laglig utveckling av system och produkter
Vi arbetar med cybersäkerhet och juridik i hela livscykeln för system och produkter, vare sig det gäller bilar, medicinteknik eller betalsystem.
Med dagens utvecklingstakt är det en stor konkurrensfördel att tänka till redan från början när det gäller juridik och säkerhetsfrågor för att sedan kunna designa, utveckla och sedan underhålla system och produkter på ett framtidssäkert sätt.
Knowit kan ny digital lagstiftning
Vi har en bra insyn i ny digital lagstiftning som t ex AI-förordningen, DORA och MDR samt internationella standarder som OWASP och IEC 62 443 men också branschspecifika standarder som t ex PCI DSS. Vi har även stor kompetens inom säkerhetsskyddslagstiftningen och NIS-direktivet vilket gör att vi även kan stötta i miljöer som är av största vikt för vårt samhälle.
Kontakta oss för vidare diskussion om hur vi kan bistå dig på bästa sätt.
Läs mer:
Blogg: Vad innebär NIS2 för vårt cybersäkerhetsarbete?
Blogg: Radio Equipment Directive
Blogg: NIS2 och möjligheten att tillfälligt förbjuda personer att utöva ledningsfunktion
Läs mer
Säkerhetsrisker inom textbaserade AI-applikationer
Text-baserade AI-applikationer, eller Large Language Models, har haft ett otroligt genomslag de senaste åren både i effektivitet och popularitet. Med nya teknologier kommer dessvärre nya sårbarheter. I denna artikel belyser vi dessa sårbarheter och demonstrerar hur OWASP Top 10 for Large Language Model Applications kan användas som en resurs för att säkra dessa typer av applikationer.
Produktsäkerhet i OT-sektorn
Säker produktutveckling är en viktig del av cybersäkerhet i OT-sektorn. Det är viktigt att integrera säker produktutveckling redan från början. Detta innefattar allt från produktdesign, implementation i form av ren mjukvaruutveckling, säkerhetstestning samt underhåll av produkter när de är i bruk.
Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?
Slå en signal eller skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.
Pernilla Sander
Säljkontakt för cybersäkerhet och juridik